Med User Experience Design skapar jag digitala upplevelser som matchar människors behov genom att sätta mig in i deras situation och förutsättningar.

Jag är extremt nyfiken på människan bakom era användare! Och jag använder mig av beteendevetenskapliga metoder för att fånga essensen av det som gör att era digitala produkter står ut i bruset. Med mig i bagaget har jag över 20 års erfarenhet av digital design och möte med teknik och användare.


SÅNT JAG GÖR

UX Design & UI DESIGN

UX (User Experience) omfattar alla aspekter av slutanvändarens interaktion med företaget, deras tjänster och produkter. UI (User Interface) är produktens visuella gränssnitt.

STORYTELLING

Storytelling är den interaktiva konsten att använda ord och handling för att visualisera en berättelse och uppmuntra lyssnarens fantasi. Grip tag i era användare och förstärk deras upplevelser av era digitala produkter eller tjänster. 

LEAN DIGITAL STRATEGI

Morgondagens digitala upplevelser kräver en digital strategi som är följsam för organisationen och marknaden, men som också bidrar med fokus på vision, mål och möjligheter. Lösningen heter Agil/Lean digital strategi.  EGNA PRODUKTER